Sunday, September 26, 2010

Template Baru..

Wah!

Setelah sekian lama menggunakan template lama berwarna coklat itu, sekarang saya dah ada template blog yang baru kahkahkah... 

Color Putihhhhhhhhhhhhhh.... Kahkahkahkah.... Suke sorang-sorang! Pedulik...

Walaupun template baru ni agak simple tapi saya dapat rasakan satu ketenangan & semangat  baru untuk menulis di blog AkuKertasPutih ini. Kemunginan disebabkan backgroundnye serba putihhhhhhhhh walaupun terdapat sedikit hitamla di atas blog ni...takpe tak menjadi masalah pun...hehe

Mungkin banner untuk blog ni akan ditukar ke banner yang baru...taktau nak buat rupe macam mana pulak...

Mmmm pikir-pikir....sambil pikir macam mana nak tambah duit lagi fuhhh.....

Erkk...

2 comments:

ajim said...

teruskan usaha anda untuk memberi info yg b'manfaat dan untuk dapat lebih duit.haha.

Asraf Mahmud said...

Hehe thanks Ajim....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails