Monday, June 7, 2010

Gambar LAMBANG KEMENANGAN ZIONIS terdapat dalam komputer kita semua - Muslihat Israel!!


Bismillahirrahmanirrahim.


Israel terkenal dengan keganasan dan kekejaman mereka terhadap orang Islam. Mereka memerangi orang Islam dengan apa sahaja dari perang fizikal (terang-terangan) sehinggalah perang secara halus dengan cara perang minda.Dalam kebanyakan filem-filem luar negara banyak elemen-elemen zionis yang diselitkan dalam beberapa babak filem bahkan elemen-elemen itu amat sukar untuk dilihat melainkan jika kita menonton dengan teliti dari pelbagai sudut.Baru-baru ini saya dikejutkan dengan satu gambar yang rupa-rupanya sudah lama berada di dalam laptop saya dan ANDA juga. Gambar itu adalah lambang kemenangan tentera zionis.Terima kasih kepada Farah Izzati dan Izzah Azura kerana memberitahu info tersebut di Facebook.


Sila lihat gambar di bawah.


Boleh ikut arahan mereka?

Saya tolong type semula arahan mereka :

1.Buka folder C.
2.Buka PROGRAM FILES.
3.Buka MICROSOFT OFFICE.
4.Buka MEDIA.
5.Buka CAGCAT10.
6.Lihat gambar JO285926.

Anda akan lihat gambar ini :


Boleh nampak lambang yang tertera di sebalik lilin sembilan batang itu? Itulah lambang Israel, dan lilin itu melambangkan kejayaan mereka. Mula-mula sekali tengok hampir-hampir tidak perasan. Oleh itu anda seharusnya delete gambar ini daripada laptop anda.p/s : saya tidak berjaya upload terus file gambar ini ke dalam blog kerana terdapat 'ERROR', berkali-kali saya cuba tapi gagal juga. Saya terpaksa copy semula dan edit, seterusnya upload menggunakan file lain barulah berjaya. Hmm...ada yang tak kena...


Info tambahan :-
Sila lihat juga beberapa gambar dalam folder yang sama iaitu :
1.JO090070 - 9 (unsur hanukah)
2.JO199661 - 7 lilin(manurah)
3.JO251301 - one eye
4.JO286034 - one eye
5.JO286068 - one eye

Gambar-gambar ini amat meragukan. Terpulang pada anda jika ingin delete atau tidak. Terpulang juga pada anda jika ingin percaya atau tidak. Tidak ada masalah.

3 comments:

ZAMAN said...

Terima Kasih Bro wa dah delete gambar bendera zionis dalam laptop, itu bangsa memang bangsat, kita tunggu Zionis ni pasti akan di hapuskan itu janji Allah.

Asraf Mahmud said...

Orait2!! Thanks sudi singgah blog...datang lagi yk...

Farid Nazmi said...

http://jackster.my/?p=555

Please read the link given above..

I've done my research, have you?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails