Sunday, June 13, 2010

Sedih...sedih....!!! Dia dah takde lagi dah.....

Kucing ini dalam kenangan....pergi pada pukul 645 pagi, 13 Jun 2010.

Bye bye MEMEY!!!

Untuk ketahui lagi siapa kucing MEMEY ni sebenarnya, sila klik LINK dibawah :



p/s : Aku, ayah & mak aku ada kat kampung lagi, ada sepupu aku kawen. Kitorang takde kat rumah lama jugak tapi kakak aku balik rumah dulu semalam so pagi td dia sempat teman Memey ni sebelum mati. Kakak aku cerita Memey mati sebijik macam orang nak mati, sesak-sesak nafas, tangan kaki ronta-ronta sambil tahan sakit dan 'mengiau' lain macam, at last dia mendengus dua kali then 'pergi' terus. Yang tambah sedih, dia mati depan pintu bilik mak aku, selalunya dia akan tunggu depan pintu bilik mak aku utk mintak apa-apa (biasanya makananlah) tapi kali ni dia tak mintak makan dah :( ...malangnya mak aku pulak takde kat rumah lagi. Bukan senang nak dapat pengalaman tengok kucing mati 'live' betul tak? Ni tunggu time je nak kene tanam... hmmm

5 comments:

iXa said...

tajuk punyelah sedey. tapi entri macam babai mak nak gi kedai je. haha.

Asraf Mahmud said...

Hehe...

Sometimes words cant describe emotion kan?

Lagipon sape yang paham & kenal kucing ni diorang akan sedih...

Bagi aku,dengan satu gambar pon dah cukup dah tak payah nak tulis panjang2..

Hmmm...

mass said...

hmmmm...da xde kucing ngada2 ni da....

Seri said...

comelnya kucing tu. walaupun diganti dgn 10 ekor kucing yang lain tetapi tak akan sama dengan yang telah pergi...

Asraf Mahmud said...

Hehe....thanks seri...kucing ni memang comei + gediks sikit...manje terlebih....hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails